Frie Funktionærer - Danmarks billigste tværfaglige a-kasse

frie funktionærer

 

Frie funktionærer er ikke Danmarks største a-kasse, men med sine 22,000 medlemmer er dette en af de store. Frie Funktionærer er vores tests billigste a-kasse, ja faktisk er Frie Funktionærer Danmarks billigste tværfaglige a-kasse.

 

Frie Funktionærer viser med alt tydelighed at det ikke behøver være medlem af en a-kasse. Når skatten er trukket fra kontingentet kommer man kun af med 245 kr. om måneden.

 

 Frie Funktionærer beviser også at det ikke behøver at koste mange penge at være medlem af en god a-kasse. Frie Funktionærer er den a-kasse med den højeste medlemstilfredshed, hele 90 % er tilfredse med a-kassen. Det må siges at være flot af så billig en a-kasse.

 

På trods af a-kassens størrelse er medlemmerne stadig særligt glade for muligheden for telefonisk kontakt og service over nettet.

 

Frie funktionærer optager ikke selvstændige. Hvis du leder efter en billig fagforening, så kan frie funktionærer også tilbyde det, deres fagforening koster 155 kr. om måneden.

 

Alt i alt en a-kasse med rigtig høj tilfredshed blandt medlemmerne og samtidigt til Danmarks bedste pris. En klar test vinder og anbefaling herfra.  

 

Frie Funktionærer ejer også landets billigste lønsikring FLEX Lønsikring.

 

Meld dig ind

 

Tilbage til Forsiden