CA a-kasse - A-kasse med mange tilbud til medlemmerne

ca

 

Ca a-kasse er den a-kasse der har flest tilbud til deres medlemmer.

 

A-kassen en lidt dyere end Frie Funktionærer, men hvis du benytter dig af nogle af alle deres tilbud er disse penge hurtigt tjent ind. her er en a-kasse der tilbyder mere end bare dagpenge til tiden!

 

Ca a-kasse er en stor a-kasse med mere end 33.000 medlemmer.

 

Ca stod før i tiden for civiløkonomernes a-kasse, og deres a-kasse henvender sig da også mest til folk der arbejder indenfor ledelse, business, marketing, salg og økonomi. Alle er dog velkommen som medlemmer i CA a-kasse og finder du deres tilbud attraktive skal du ikke holde dig tilbage.

 

Listen med tilbud til Ca a-kasses medlemmer er lang, og omfatter bla. , stress-håndtering, kurser i præsentationsteknik personlig. Udover disse tilbud er der også gratis coaching og karriererådgivning.

 

Udover et tilbyde en masse gratis muligheder yder Ca a-kasse også rabat på en masse andre kurser.

 

Ca a-kasse har også en rigtig flot medlemstilfredshed på hele 78 %.

 

Er du typen der gerne vil have mere ud af din a-kasse end "bare" en sikkerhed ved arbejdsløshed er ca a-kasse et godt bud. Hvis du overvejer at melde dig ind i en fagforening, så kan CA's Advokathjælp et godt og billigt alternativ. For 50 kr. om måneden får du den den samme juridiske sikkerhed som du får hos en fagforening.

 

Meld dig ind

 

Tilbage til a-kasser