Ase a-kasse - Billig a-kasse

ase

Ase a-kasse er både for lønmodtagere og selvstændige. A-kassen er med sine 150,000 medlemmer en af Danmarks største a-kasser.

 

 Ase a-kasse er en af Danmarks billigste a-kasser dette skyldes deres lave administrationsgebyr. Ase a-kasse koster kun 408,- om måneden og dette kvalificere dem helt klart til at ligge i den billige ende.

 

Når vi kigger på medlemstilfredsheden halter Ase en smule efter de andre. Deres medlemstilfredshed trækkes bla. ned af medlemmernes tilfredshed med den telefoniske kontakt til a-kassen. Medlemstilfredsheden enden lavere end resten af testens a-kasser.

 

En a-kasse med en lav pris, som desværre smitter af på medlemstilfredsheden.

 

 Hvis du udelukkende er på udkig efter en billig a-kasse, så anbefaler vi Frie Funktionærer. Frie Funktionærer har både en større medlemstilfredhed og et billigere a-kasse kontingent, altså får du er bedre produkt til en bedre pris.

 

Hvis du både vil have a-kasse og fagforening, så er Det faglige hus den billigste løsning. Du kan ikke melde dig ind i en fagforening hos ASE, de tilbyder kun en a-kasse til deres medlemmer. Ofte er en billig fagforening heller ikke nødvendig, husk at det kun er a-kassen der sikre dig økonomisk.

 

 

Meld dig ind

 

Tilbage til forsiden

 

Se her hvad dagpengesatsen er i 2011, dagpengesats 2011.